Het Pure Energie Fonds is een bedrijf dat groene stroom levert voor individuen en bedrijven. Maar zij zeggen ondernemen is meer dan winst maken en we willen heel graag wat terugdoen voor de maatschappij. Vanuit deze gedachte is het fonds ontstaan van Pure Energie.

Zij ondersteunen projecten die bijdragen aan een duurzame samenleving in Nederland. Het is een onafhankelijke stichting en zij stimuleert duurzame projecten en helpt deze te realiseren.

Wil je daar een aanspraak op kunnen maken, dan kan je een aanvraag doen via de website. Deze website zorgt ervoor dat je door alle stappen wordt geloodst. Houdt er rekening mee dat je maximaal € 2.500 aan kunt vragen.

Deze aanvragen vinden online plaats en je krijgt dan ook per e-mail een besluit van je aanvraag. De ene schoolplein is het andere niet. Dus zorg dat je goed onderbouwt waarom je vindt dat je schoolplein deels bekostigd moet worden door Pure Energie.

Er is natuurlijk geen garantie dat iets wordt goedgekeurd, maar het is wel een goed idee om van tevoren even contact op te nemen met het fonds als je vragen hebt.

Published On: januari 10th, 2023 / Categories: Blog, Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Speelplein /