CASES
Die we laten zien.

Hoe wij Noventa Onderwijs hebben geholpen aan het realiseren van versterken internationalisering op het primair onderwijs

€ 10.000, –

“Sinds drie jaar werkt Noventa Onderwijs in Friesland intensief samen met MAZE Subsidies. De samenwerking verloopt heel prettig en is de afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Meerdere subsidietrajecten, waaronder een internationaliseringtraject, een traject voor bewegingsonderwijs en een traject voor het vrij-roosteren van leerkrachten hebben we de afgelopen jaren in kunnen zetten voor onze leerlingen en medewerkers. Danielle is en werkt nauwgezet, pro-actief en zorgvuldig. Kortom samenwerken met MAZE Subsidies is een echte aanrader.”

Harrie Steenstra Directeur-Bestuurder Noventa Onderwijs

Hoe wij De Kerkuil hebben geholpen aan het realiseren van techniek op het primair onderwijs

€35.100,-

MAZE Subsidies heeft De Kerkuil op weg geholpen in het uitzoeken van de geschikte subsidie bij het programma dat we graag wilden volgen.

Dat bracht ons in overleg met de uitvoerende partij en haalde de werkdruk van het aanvragen, verantwoorden en in de gaten houden van de administratie bij ons weg.

Heel fijn om op deze manier door Danielle te zijn meegenomen!

Hoe wij de Vierambacht hebben geholpen aan het realiseren van ‘iPads en robots ter ondersteuning van leren van 21e -eeuwse vaardigheden’

€50.000,-

“Met de hulp van MAZE Subsidies krijgen de kinderen van basisschool De Vierambacht les in programmeren. Met de educatieve robots hebben we eindeloze mogelijkheden gekregen om de kinderen toe te rusten met skills voor de toekomst. Naast leerzaam is het werken met robots ook gewoon erg leuk.”

Stefan van der Weiden – Directeur de Vierambacht

Hoe wij LIFE College hebben geholpen aan het realiseren van ‘Vrijroosteren leraren’

€ 292.500, –

“Met ondersteuning van MAZE Subsidies hebben wij de afgelopen jaren het programma in het kader van de subsidie ‘Vrijroosteren Leraren gedraaid.’

Danielle heeft ondersteuning geboden op het gebied van het idee, de planvorming, de aanvraag, de implementatie, de tussenevaluaties, en de eindverantwoording.

Zij heeft dit zeer kundig begeleid met oog voor de onderwijsvisie en doelen voor de school in een fijne samenwerking. Door dit programma is het onderwijsprogramma en de begeleidingsstructuur naar onze leerlingen versterkt doordat onze docenten zich doorlopend kunnen professionaliseren.”

Rianne de Graaf, Directeur Lentiz | LIFE College

Hoe wij de MET- Praktijkonderwijs hebben geholpen aan het realiseren van ‘Internationaal koken op het praktijkonderwijs’

€10.000,-

“Doordat ik een nieuwe functie betrek komen er veel nieuwe zaken op me af. Ik werd ondergedompeld in de brei van financiën en dus ook van subsidies. Daarbij had de school gelukkig al een lijn met MAZE Subsidies. Zij hebben me uitgebreid meegenomen in de lopende zaken. Ze reageren accuraat en helder en zijn goed bereikbaar en snel. Daarnaast zijn ze geduldig, enthousiast en bereid om te puzzelen. Dus een zeer welkome samenwerking die ik zeker toejuich.”

Lian van Erp – Directeur MET- Praktijkonderwijs

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.