OVER ONS
Wie zijn wij.

Over ons

Bij MAZE Subsidies staan we voor korte lijnen en persoonlijk contact. Ons team bestaat uit drie vrouwen. Daarnaast werken we samen met een vaste schil aan freelancers.

Wij geloven dat onze klanten dankzij MAZE hun onderwijsdromen kunnen waarmaken. Denk daarbij aan dat ene project dat altijd al in je hoofd zit en dat nu eindelijk uitgevoerd kan worden. Het professionaliseren van je personeel, het versterken van de primaire processen, alles om de kwaliteiten een boost te geven. Door de juiste financieringen aan dit soort projecten te koppelen worden dromen een werkelijkheid.

MAZE Subsidies heeft als visie dat goed onderwijs op eenzelfde kwaliteitsniveau voor iedereen toegankelijk moet zijn. Hierbij als uitgangspunt dat ieder mens in Nederland en overal ter wereld hier recht op heeft.

Vraag offerte aan

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Danielle Eerenberg

Danielle verpachtte haar hart aan het onderwijsveld tijdens haar eerste baan bij een vo- en mbo-instelling. Dat was in 2010 en in de loop der jaren vervulde ze diverse rollen waarin ze expertise opbouwde op variërende onderwerpen. Denk hierbij aan internationalisering, doorstroom, excellentie en hoogbegaafdheid tot vak wedstrijden, gepersonaliseerd onderwijs en curriculumversterkende projecten. Daarnaast is ze goed op de hoogte van tevredenheidsmetingen, inspectiekaders en (onderwijs)evaluaties.

In de loop der jaren verschoof haar focus naar het opzetten en runnen van een interne subsidiedesk. Ze bediende veertien scholen en hielp hen aan financieringen voor het uitvoeren van de gewenste strategie. Ook ondersteunde ze de uitvoering hiervan. In 2019, op het moment dat ze in verwachting raakte van zoontje Mason, stopte Danielle en richtte MAZE Subsidies op. En met succes: inmiddels heeft MAZE een forse (vaste) klantenkring en vele inspirerende samenwerkingspartners.

Arnoud Cremers

Sarah Kuypers

Als voormalig journalist en schrijfcoach heeft Sarah al heel wat teksten uit haar vingers laten rollen. Voor het schrijven van een subsidieaanvraag draait zij haar hand dus niet om, net zomin als voor het speuren naar mooie regelingen die perfect aansluiten bij de plannen van onze klant.

Sarah is wat tegenwoordig een ‘multi passionate’ heet: naast haar werk bij MAZE Subsidies is ze als journalist werkzaam én staat ze een dag per week in een conceptstore in hartje Utrecht, de stad waar ze woont met haar man en twee kinderen.

Heb je plannen voor het vergroenen van jouw schoolplein? Dan moet je bij Sarah zijn.

Dirkje Vantournhout

Dirkje is onze virtuele kracht van het team. Zij werkt voornamelijk achter de schermen aan de marketing en de online trainingen.

Samen met haar man en twee jongens trekt ze er graag op uit met de caravan en geniet ze van de momenten buitenshuis. Ze blogt hierover op haar blog en via Instagram om anderen tips te geven.