OVER ONS
Wie zijn wij.

Over ons

Bij MAZE Subsidies staan we voor korte lijnen en persoonlijk contact. Ons team breidt steeds meer uit, scroll naar beneden om meer te lezen over wie wij zijn.

Wij geloven dat onze klanten dankzij MAZE hun onderwijsdromen kunnen waarmaken. Denk daarbij aan dat ene project dat altijd al in je hoofd zit en dat nu eindelijk uitgevoerd kan worden. Het professionaliseren van je personeel, het versterken van de primaire processen, alles om de kwaliteiten een boost te geven. Door de juiste financieringen aan dit soort projecten te koppelen worden dromen een werkelijkheid.

MAZE Subsidies heeft als visie dat goed onderwijs op eenzelfde kwaliteitsniveau voor iedereen toegankelijk moet zijn. Hierbij als uitgangspunt dat ieder mens in Nederland en overal ter wereld hier recht op heeft.

Vraag offerte aan

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Danielle Eerenberg

Danielle verpachtte haar hart aan het onderwijsveld tijdens haar eerste baan bij een vo- en mbo-instelling. Dat was in 2010 en in de loop der jaren vervulde ze diverse rollen waarin ze expertise opbouwde op variërende onderwerpen. Denk hierbij aan internationalisering, doorstroom, excellentie en hoogbegaafdheid tot vak wedstrijden, gepersonaliseerd onderwijs en curriculumversterkende projecten. Daarnaast is ze goed op de hoogte van tevredenheidsmetingen, inspectiekaders en (onderwijs)evaluaties.

In de loop der jaren verschoof haar focus naar het opzetten en runnen van een interne subsidiedesk. Ze bediende veertien scholen en hielp hen aan financieringen voor het uitvoeren van de gewenste strategie. Ook ondersteunde ze de uitvoering hiervan. In 2019, op het moment dat ze in verwachting raakte van zoontje Mason, stopte Danielle en richtte MAZE Subsidies op. En met succes: inmiddels heeft MAZE een forse (vaste) klantenkring en vele inspirerende samenwerkingspartners.

Martin van Meurs

Martin is onze ervaringsdeskundige uit het basisonderwijs. Na meer dan 10 jaar als groepsleerkracht en schoolleider werkzaam te zijn geweest in het primair onderwijs, kent hij alle ins en outs van dit werkveld. Hij werkt dan ook zeer gepassioneerd aan de ondersteuning van scholen bij diverse subsidieaanvragen en verantwoordingen. Martin kenmerkt zich als analytisch, flexibel en oplossingsgericht. Als ware teamplayer werkt hij graag samen, om met elkaar te komen tot een optimaal resultaat. Indien gewenst, denkt hij ook graag inhoudelijk met u mee.

Als Martin niet werkt, spendeert hij zijn tijd graag met zijn jonge gezin. Daarnaast is de zondag gereserveerd voor zijn voetbalteam van de plaatselijke FC.

Shirley-Ann Mathis

Shirley-Ann Mathis, senior consultant bij MAZE Subsidies, is een ervaren Holistisch Therapeut en voormalig MBO-docent. Ze specialiseert zich in subsidieaanvragen en verantwoordingen voor onderwijsinstellingen. Met beschikbaarheid op dinsdag en donderdagochtend, is ze toegewijd aan het ondersteunen van uw projecten. Shirley-Ann’s expertise en passie maken haar een waardevolle aanwinst voor ons team en uw subsidiebehoeften.

Chaja Joseph

Chaja is één van onze junior consultants. Ze is sinds juni 2022 werkzaam voor MAZE Subsidies. Ze is bereikbaar op maandagen en woensdagen. Naast dat ze veel heeft bijgedragen aan de aanvragen bij Erasmus+, richt ze zich op het moment vooral op het aanvragen van vergoedingen voor groene schoolpleinen. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met lezen, sporten en leuke dingen doen met haar huisgenoten.

Sarah Guest

Sinds juli 2023 is Sarah werkzaam bij Maze Subsidies als junior consultant. Sarah is inzetbaar voor praktische ondersteuning binnen het bedrijf zelf en ondersteunt bij verschillende projecten. Ze geniet van de afwisseling en de uitdaging binnen het bedrijf, en vind het leuk om haar vaardigheden in de praktijk toe te passen.

In haar vrije tijd vind Sarah het heel erg leuk om te kickboksen, gezellige avondjes met vriendinnen te spenderen en een boek te lezen.

Hanne Minke

Hanne is onze Junior Consultant. Sinds September 2022 is Hanne ons team komen versterken. Ze ondersteunt bij zowel de projecten en is inzetbaar voor praktische ondersteuning binnen het bedrijf zelf. Hanne is een jonge en dynamische factor in het bedrijf, die flexibel en makkelijk op verschillende vlakken kan worden ingezet.

In haar vrije tijd is ze vooral bezig met relaxen, want naast studeren en twee baantjes, is dat ook wel eens lekker. Verder sport Hanne graag, om even haar hoofd leeg te maken. Zij heeft dan ook lange tijd op hoog niveau gehockeyd.

Hanne Minke, zittend op een stoel

Lilian Debeye

Dit is Lilian. Online marketeer en tekstschrijfster die ook een tijdje voor de klas heeft gestaan. Hierdoor is zij ook bekend met de onderwijswereld. Deze ervaringen zet ze nu in als freelance consultant bij MAZE Subsidies.

 Verder is Lilian graag creatief bezig. Zo maakt zij digitale ontwerpen, maar is ze nog liever offline bezig. Van knutselen met de kinderen tot haken en houtbewerken. Er liggen altijd wel een aantal projecten klaar op de plank.

Renske Schellekens

Renske haar carrière begon als persoonlijke begeleider in de jeugdzorg, waar haar interesse voor de zorg en het onderwijs vandaan komt. Nu ondersteunt zij het team van MAZE Subsidies met het uitwerken van verantwoordingen. Je zult Renske dan ook zomaar tijdens een opstartgesprek of evaluatie, online tegen kunnen komen.

Wat Renske zo aantrekt in het online werken, is dat ze dit vanaf iedere plek kan doen. Ze is dan ook regelmatig op pad met haar camera, om mooie plekken in het buitenland te ontdekken. Deze tips en beelden deelt ze dan op haar reisblog. In de ochtend geniet ze van een fijne yogales en in de avond kookt ze graag, om een vega twist te geven aan gerechten die ze op reis heeft geproefd.

Frances Blomberg

Als zakelijk tekenaar zorgt Frances ervoor dat de subsidieregelingen in een tekening duidelijk worden gemaakt. Zo zie je op de website, de podcast en op Linkedin al onze blogs vergezeld van een duidelijke tekening. Een tekening is namelijk zoveel meer dan alleen een leuk plaatje. Het zorgt er voor dat de inhoud sneller, helderder en op een inspirerende manier wordt gecommuniceerd zodat jullie als klant nog sneller weten of deze subsidie iets voor je is.

Frances heeft van haar hobby haar werk gemaakt, want ook in haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en sport ze graag. Afgelopen najaar heeft ze leren windsurfen en daar wil ze graag in het voorjaar weer mee verdergaan!

Josine van der Brug

Josine van TACT Legal & Privacy is onze huisjurist. Zij stelt onze juridisch stukken op en geeft ons advies als dat nodig is. Haar aanpak is gericht op een duurzame relatie en ze is pragmatisch ingesteld.

Volgens haar verdient elke ondernemer, groot én klein, een betrokken huisjurist. Een jurist die meedenkt met de ondernemer en wensen vertaalt naar de juiste juridische context. Josine woont in Rotterdam samen met haar man en hun vier kinderen. Josine is tevens founder van de We4U app, medeoprichter van Coöperatie de  dataverbinders U.A. en raad van toezicht lid.

Josine van der Brug