OVER ONS
Wie zijn wij.

Over ons

Bij MAZE Subsidies staan we voor korte lijnen en persoonlijk contact. Ons team breidt steeds meer uit, scroll naar beneden om meer te lezen over wie wij zijn.

Wij geloven dat onze klanten dankzij MAZE hun onderwijsdromen kunnen waarmaken. Denk daarbij aan dat ene project dat altijd al in je hoofd zit en dat nu eindelijk uitgevoerd kan worden. Het professionaliseren van je personeel, het versterken van de primaire processen, alles om de kwaliteiten een boost te geven. Door de juiste financieringen aan dit soort projecten te koppelen worden dromen een werkelijkheid.

MAZE Subsidies heeft als visie dat goed onderwijs op eenzelfde kwaliteitsniveau voor iedereen toegankelijk moet zijn. Hierbij als uitgangspunt dat ieder mens in Nederland en overal ter wereld hier recht op heeft.

Vraag offerte aan

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Danielle Eerenberg

Danielle verpachtte haar hart aan het onderwijsveld tijdens haar eerste baan bij een vo- en mbo-instelling. Dat was in 2010 en in de loop der jaren vervulde ze diverse rollen waarin ze expertise opbouwde op variërende onderwerpen. Denk hierbij aan internationalisering, doorstroom, excellentie en hoogbegaafdheid tot vak wedstrijden, gepersonaliseerd onderwijs en curriculumversterkende projecten. Daarnaast is ze goed op de hoogte van tevredenheidsmetingen, inspectiekaders en (onderwijs)evaluaties.

In de loop der jaren verschoof haar focus naar het opzetten en runnen van een interne subsidiedesk. Ze bediende veertien scholen en hielp hen aan financieringen voor het uitvoeren van de gewenste strategie. Ook ondersteunde ze de uitvoering hiervan. In 2019, op het moment dat ze in verwachting raakte van zoontje Mason, stopte Danielle en richtte MAZE Subsidies op. En met succes: inmiddels heeft MAZE een forse (vaste) klantenkring en vele inspirerende samenwerkingspartners.

Arnoud Cremers op de stoel bij kantoor

Arnoud Cremers

Arnoud is onze expert op het vlak van internationale subsidies en e-learning. Wie zijn Linkedin-profiel bekijkt ziet dat hij al een half leven werkt in de onderwijssector op het gebied van ontwikkeling en advies. Leuk om te weten: een deel van zijn loopbaan volbracht hij in Azië en Australië. Inmiddels is Breda de thuishaven voor Arnoud en zijn gezin.

Als Arnoud iets zegt, dan weet je dat het klopt. Hij is niet alleen betrouwbaar, maar ook analytisch en accuraat. Dat komt hem niet alleen van pas in zijn werk maar ook in zijn andere passie: de atletieksport, die hij op hoog niveau beoefent.

Esmé Meys

Wij zijn heel blij met Esmé, onze personal assistant bij wie je terecht kunt voor alle vragen rondom afspraken, voortgang subsidies en dergelijke.

Hoewel ze al haar hele loopbaan werkzaam is als personal assistant en in vergelijkbare rollen, heeft ze nóg een talent: zingen. In haar vrije tijd geeft Esmé dan ook zangles aan kinderen en volwassenen. Genieten en ontspannen doet ze bij yoga en natuurlijk met haar partner Maurice en zoon Fré.

Esme Meys assistent bij MAZE Subsidies

Renske Schellekens

Renske haar carrière begon als persoonlijke begeleider in de jeugdzorg, waar haar interesse voor de zorg en het onderwijs vandaan komt. Nu ondersteunt zij het team van MAZE met het uitwerken van verantwoordingen. Je zult Renske dan ook zomaar tijdens een opstartgesprek of evaluatie, online tegen kunnen komen.

Wat Renske zo aantrekt in het online werken, is dat ze dit vanaf iedere plek kan doen. Ze is dan ook regelmatig op pad met haar camera, om mooie plekken in het buitenland te ontdekken. Deze tips en beelden deelt ze dan op haar reisblog. In de ochtend geniet ze van een fijne yogales en in de avond kookt ze graag, om een vega twist te geven aan gerechten die ze op reis heeft geproefd.

Hanne Minke

Hanne is onze studentenkracht, die momenteel in het derde, en dus ook laatste, jaar van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid zit aan de Universiteit Utrecht. Zij studeert hier rechten binnen het Utrecht Law College, een kleinschalige tak binnen de bachelor voor gemotiveerde rechtenstudenten.

Sinds September 2022 is Hanne ons team komen versterken. Ze ondersteunt bij zowel de projecten en is inzetbaar voor praktische ondersteuning binnen het bedrijf zelf. Hanne is een jonge en dynamische factor in het bedrijf, die flexibel en makkelijk op verschillende vlakken kan worden ingezet.

In haar vrije tijd is ze vooral bezig met relaxen, want naast studeren en twee baantjes, is dat ook wel eens lekker. Verder sport Hanne graag, om even haar hoofd leeg te maken. Zij heeft dan ook lange tijd op hoog niveau gehockeyd.

Hanne Minke, zittend op een stoel

Yvonne Nieuwenhuizen

Yvonne is van huis uit mondhygiëniste, maar werd helemaal fan van subsidies toen ze de een na de andere aanvraag goedgekeurd kreeg voor de verbouwing van haar monumentale huis. In haar vrije tijd is ze hier nog druk mee.

Bij MAZE is Yvonne op de achtergrond bezig met het uitzoeken van regelingen en fondsen. Ook kan het zijn dat ze contact met je opneemt om te vragen naar een uitslag of een beschikking.

Dirkje Vantournhout

Dirkje is onze virtuele kracht van het team. Zij werkt voornamelijk achter de schermen aan de marketing en de online trainingen.

Samen met haar man en twee jongens trekt ze er graag op uit met de caravan en geniet ze van de momenten buitenshuis. Ze blogt hierover op haar blog en via Instagram om anderen tips te geven.

Frances Blomberg

Als zakelijk tekenaar zorgt Frances ervoor dat de subsidieregelingen in een tekening duidelijk worden gemaakt. Zo zie je op de website, de podcast en op Linkedin al onze blogs vergezeld van een duidelijke tekening. Een tekening is namelijk zoveel meer dan alleen een leuk plaatje. Het zorgt er voor dat de inhoud sneller, helderder en op een inspirerende manier wordt gecommuniceerd zodat jullie als klant nog sneller weten of deze subsidie iets voor je is.

Frances heeft van haar hobby haar werk gemaakt, want ook in haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en sport ze graag. Afgelopen najaar heeft ze leren windsurfen en daar wil ze graag in het voorjaar weer mee verdergaan!

Josine van der Brug

Josine van TACT Legal & Privacy is onze huisjurist. Zij stelt onze juridisch stukken op en geeft ons advies als dat nodig is. Haar aanpak is gericht op een duurzame relatie en ze is pragmatisch ingesteld.

Volgens haar verdient elke ondernemer, groot én klein, een betrokken huisjurist. Een jurist die meedenkt met de ondernemer en wensen vertaalt naar de juiste juridische context. Josine woont in Rotterdam samen met haar man en hun vier kinderen. Josine is tevens founder van de We4U app, medeoprichter van Coöperatie de  dataverbinders U.A. en raad van toezicht lid.

Josine van der Brug

Chaja Joseph

Chaja is één van onze junior consultants. Ze heeft afgelopen jaar haar minor Arabisch binnen de studie Taal- en Cultuurstudies afgerond en heeft een tussenjaar om meer ervaring op te doen. Ze is veel bezig met schrijven geweest en ze heeft die vaardigheden meegebracht naar MAZE subsidies.

 

Ze ondersteunt bij zowel de projecten en is inzetbaar voor praktische ondersteuning binnen het bedrijf zelf. In haar vrije tijd is ze veel bezig met lezen, schrijven en sporten. Ze zal vanaf september 2023 beginnen met de afronding van haar Bachelor.

Kom jij ons team versterken?