OVER ONS
Wie zijn wij.

Over ons

Bij MAZE Subsidies staan we voor korte lijnen en persoonlijk contact. Ons team breidt steeds meer uit, scroll naar beneden om meer te lezen over wie wij zijn.

Wij geloven dat onze klanten dankzij MAZE hun onderwijsdromen kunnen waarmaken. Denk daarbij aan dat ene project dat altijd al in je hoofd zit en dat nu eindelijk uitgevoerd kan worden. Het professionaliseren van je personeel, het versterken van de primaire processen, alles om de kwaliteiten een boost te geven. Door de juiste financieringen aan dit soort projecten te koppelen worden dromen een werkelijkheid.

MAZE Subsidies heeft als visie dat goed onderwijs op eenzelfde kwaliteitsniveau voor iedereen toegankelijk moet zijn. Hierbij als uitgangspunt dat ieder mens in Nederland en overal ter wereld hier recht op heeft.

Vraag offerte aan

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Van het ene project dat al zo lang op de stapel ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: 
samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Danielle Eerenberg

Danielle verpachtte haar hart aan het onderwijsveld tijdens haar eerste baan bij een vo- en mbo-instelling. Dat was in 2010 en in de loop der jaren vervulde ze diverse rollen waarin ze expertise opbouwde op variërende onderwerpen. Denk hierbij aan internationalisering, doorstroom, excellentie en hoogbegaafdheid tot vak wedstrijden, gepersonaliseerd onderwijs en curriculumversterkende projecten. Daarnaast is ze goed op de hoogte van tevredenheidsmetingen, inspectiekaders en (onderwijs)evaluaties.

In de loop der jaren verschoof haar focus naar het opzetten en runnen van een interne subsidiedesk. Ze bediende veertien scholen en hielp hen aan financieringen voor het uitvoeren van de gewenste strategie. Ook ondersteunde ze de uitvoering hiervan. In 2019, op het moment dat ze in verwachting raakte van zoontje Mason, stopte Danielle en richtte MAZE Subsidies op. En met succes: inmiddels heeft MAZE een forse (vaste) klantenkring en vele inspirerende samenwerkingspartners.

Heidi Wolters

Heidi is de personal assistant van Daniëlle. Zij zorgt ervoor dat afspraken ingepland worden, mails worden beantwoord en contracten worden verstuurd. Daarnaast draait ze haar hand er ook niet voor om om te ondersteunen bij alledaagse taken. Dus ook in een andere hoedanigheid kun je te maken krijgen met Heidi.

Wanneer ze niet aan het werk is, gaat ze er graag met haar gezin op uit of ligt er een creatief project op haar te wachten.

Martin van Meurs

Martin is onze ervaringsdeskundige uit het basisonderwijs. Na meer dan 10 jaar als groepsleerkracht en schoolleider werkzaam te zijn geweest in het primair onderwijs, kent hij alle ins en outs van dit werkveld. Hij werkt dan ook zeer gepassioneerd aan de ondersteuning van scholen bij diverse subsidieaanvragen en verantwoordingen. Martin kenmerkt zich als analytisch, flexibel en oplossingsgericht. Als ware teamplayer werkt hij graag samen, om met elkaar te komen tot een optimaal resultaat. Indien gewenst, denkt hij ook graag inhoudelijk met u mee.

Als Martin niet werkt, spendeert hij zijn tijd graag met zijn jonge gezin. Daarnaast is de zondag gereserveerd voor zijn voetbalteam van de plaatselijke FC.

Peter Eerenberg

Peter is onze financieel expert. Hij is gespecialiseerd in financiële verslaglegging, het implementeren van bedrijfsmatige processen en het adviseren en ondersteunen bij cijfermatige vraagstukken.

Voordat Peter bij ons in dienst is gekomen heeft hij 4,5 jaar voor een multinational gewerkt als financieel directeur en later als Global Head of Tax. Daarvoor heeft hij circa 10 jaar gewerkt voor een groot belastingadvieskantoor. De opgedane ervaring in het bedrijfsleven en advieswereld zet hij in om MAZE verder te laten groeien.

Peter kenmerkt zich als gedreven, oplossingsgericht en het vermogen om complexe financiële vraagstukken eenvoudig te maken.

Zijn hobby’s zijn beleggen, volgen van sportwedstrijden en reizen.

Lilian Debeye

Dit is Lilian. Online marketeer en tekstschrijfster die ook een tijdje voor de klas heeft gestaan. Hierdoor is zij ook bekend met de onderwijswereld. Deze ervaringen zet ze nu in als senior consultant bij MAZE Subsidies.

Verder is Lilian graag creatief bezig. Zo maakt zij digitale ontwerpen, maar is ze nog liever offline bezig. Van knutselen met de kinderen tot haken en houtbewerken. Er liggen altijd wel een aantal projecten klaar op de plank.

Wendy Bosman

Wendy coördineert de subsidies voor ondernemers. Vanuit haar ervaring in het ondernemerschap adviseert zij de zakelijke klanten met ontzettend veel plezier. Ze vindt het heerlijk om mee te denken en bij te dragen aan transformaties en innovaties waardoor werknemers en organisaties kunnen (blijven) ontwikkelen en groeien.

Ze is een echte bezige bij en dus eigenlijk altijd lekker druk. Gelukkig is er nog wel tijd voor leuke dingen! Ze houdt van sporten, is geregeld te vinden in het theater voor een leuke cabaretvoorstelling en gaat vaak gezellig lunchen met vriendinnen. En over B&B vol liefde raakt ze niet uitgepraat!

Chaja Joseph

Chaja is één van onze junior consultants. Ze is sinds juni 2022 werkzaam voor MAZE Subsidies. Ze is bereikbaar op maandagen en woensdagen. Naast dat ze veel heeft bijgedragen aan de aanvragen bij Erasmus+, richt ze zich op het moment vooral op het aanvragen van vergoedingen voor groene schoolpleinen. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met lezen, sporten en leuke dingen doen met haar huisgenoten.

Frances Blomberg

Als zakelijk tekenaar zorgt Frances ervoor dat de subsidieregelingen in een tekening duidelijk worden gemaakt. Zo zie je op de website, de podcast en op Linkedin al onze blogs vergezeld van een duidelijke tekening. Een tekening is namelijk zoveel meer dan alleen een leuk plaatje. Het zorgt er voor dat de inhoud sneller, helderder en op een inspirerende manier wordt gecommuniceerd zodat jullie als klant nog sneller weten of deze subsidie iets voor je is.

Frances heeft van haar hobby haar werk gemaakt, want ook in haar vrije tijd is ze graag creatief bezig en sport ze graag. Afgelopen najaar heeft ze leren windsurfen en daar wil ze graag in het voorjaar weer mee verdergaan!

Josine van der Brug

Josine van TACT Legal & Privacy is onze huisjurist. Zij stelt onze juridisch stukken op en geeft ons advies als dat nodig is. Haar aanpak is gericht op een duurzame relatie en ze is pragmatisch ingesteld.

Volgens haar verdient elke ondernemer, groot én klein, een betrokken huisjurist. Een jurist die meedenkt met de ondernemer en wensen vertaalt naar de juiste juridische context. Josine woont in Rotterdam samen met haar man en hun vier kinderen. Josine is tevens founder van de We4U app, medeoprichter van Coöperatie de  dataverbinders U.A. en raad van toezicht lid.

Josine van der Brug