Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij zijn jouw sparringpartner om de juiste financiering voor jouw projecten te vinden. Projecten waar jij van droomt. En als jij je liever richt op de uitvoering van jouw plannen, dan richten wij ons graag op het verzorgen van het hele subsidietraject. Van aanvraag tot de administratieve verantwoording. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Van het ene project dat al zo lang op de stap ligt tot het ontwikkelen van een nieuw curriculum of het versterken van de primaire processen op jouw school: samen maken we jouw onderwijsdromen waar.

Danielle Eerenberg

Eigenaresse MAZE Subsidies
Deel jouw onderwijsdroom via onderstaand contactformulier
Bel of mail ons

Liever bellen of mailen kan natuurlijk ook! We zijn bereikbaar via secretariaat@maze-subsidies.com of bel naar 085-0642406

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en volg MAZE subsidies op LinkedIn en Instagram.

4 redenen om met MAZE te werken

No cure no pay garantie

MAZE werkt samen met organisaties, stichtingen en bedrijven die onderwijsproducten- of diensten aanbieden aan de sector.

Altijd maatwerk

MAZE luistert naar jouw missie en stemmen
daar ons traject op af.

Lage tijdsinvestering

MAZE luistert, stelt vragen en gaat aan de slag. Wij verzorgen een subsidietraject van A tot Z zodat jij je kunt bezighouden met waar je écht goed in bent.

Europese subsidies

MAZE heeft kennis en ervaring met subsidies in zowel binnen- als buitenland. Goed onderwijs is immers grenzeloos.