Het Univé buurtfonds is voor iedereen die zijn buurt leuker, beter, veiliger en prettiger wil maken. Het Buurtfonds kan ook een bijdrage leveren aan je groene schoolplein. Dat wil zeggen als je schoolplein ook een buurtfunctie kent. Dat kan door je schoolplein beschikbaar te stellen voor de buurtbarbecue of andere activiteiten die je op het schoolplein kan organiseren. Ook goed is als het schoolplein de plek in de buurt is en waar alle kinderen komen spelen.

Grotere bijdrage mogelijk met Univé Buurtfonds

Voldoe je aan hieraan? Dan kan je een aanvraag het Univé fonds doen. Dit Univé Buurtfonds kan grotere bedragen toekennen, met de voorwaarde dat je minimaal 25% zelf financiert. Als dat niet mogelijk is, dan kun je alleen maar kleinere bedragen aanvragen. Dus kijk eerst eventjes wat mogelijk is voor jou.

Tip als je meerdere fondsen nodig hebt voor het groene schoolplein

Mocht je meerdere fondsen nodig hebben, dan is het handig om eerst het totaalplaatje voor elkaar te krijgen en dan pas in te dienen. Dit is namelijk het fonds waar je een wat groter bedrag kunt aanvragen en zo kun je namelijk de puzzel leggen door eerst te kijken waar je de kleinere bedragen aanvraagt en dan het restbedrag bij het Univé Buurtfonds aanvragen.

illustratie hoe een groen schoolplein de buurt leuker kan maken met het Unive Buurtfonds
Published On: februari 4th, 2023 / Categories: Blog, groen schoolplein, Primair onderwijs, Speciaal onderwijs, Speelplein / Tags: , /