Subsidies voor over de grens

Stel je voor:
  • Je versnelt het onboarding proces van je medewerkers door jobshadowing in het buitenland …
  • Je tilt burgerschapsonderwijs naar een hoger niveau dankzij een kijkje in een internationale keuken …
  • Je bouwt met Europese partijen aan AI ecosystemen …

… zonder je eigen budgetten daarvoor aan te spreken?

Door te innoveren ben je als onderwijsinstelling of organisatie wendbaar en weerbaar voor de toekomst. Leren en ontwikkelen zijn daarbij een groot goed. En dat beperkt zich niet tot onze landsgrenzen. Hoe waardevol zou het zijn voor je leerlingen of personeel om een buitenlandervaring op te doen? Zodat ze bomvol kennis en inspiratie terugkeren?

Daar is geld voor nodig. En dat is precies waarvoor je bij MAZE Subsidies aan het juiste adres bent. Wij leren je hoe je internationale subsidies aanvraagt of nemen het complete subsidietraject uit handen, net wat jij wilt.

TIP! Welke internationale subsidies zijn er op dit moment beschikbaar? Welke projecten komen in aanmerking voor financiering? Wat komt er allemaal kijken bij een subsidieaanvraag? In onze podcast en blog geven we je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Internationale subsidies: ons aanbod

Zo helpen we jou aan financiering voor projecten in het buitenland

Leg ons je vraagstuk of plannen voor en wij geven vrijblijvend advies over de subsidiemogelijkheden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Je vult zelf de aanvraag in en vergroot de kans dat je de subsidie toegewezen krijgt, omdat je een cursus in de MAZE Academy hebt gevolgd. Onze cursussen zijn kort en bondig en spelen specifiek in op de relevantie voor jou als organisatie of onderwijsinstelling.

Zie je het toch niet zitten om de aanvraag zelf in te dienen? Snappen we! Het kost nou eenmaal tijd om door de papierwinkel heen te worstelen. Wij halen de input bij je op, maken een plan en dienen de subsidieaanvraag foutloos in. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle kansen en regels en weten wij precies wat we voor elke subsidie moeten invullen.

Je krijgt subsidie, gefeliciteerd! Maar nu begint het grote werk eigenlijk pas. Je wilt de subsidie achteraf niet terugbetalen, dus een goede verantwoording is cruciaal. Als je voor onze subsidiehulp gekozen hebt, houden we in de gaten of jouw onderneming voldoet aan alle voorwaarden, sturen we bij indien nodig en ronden af met een verslag waar je U tegen zegt. In onze cursussen leer je hoe je dit zelf moet doen.

Wat kost dat?

Subsidiehulp van A tot Z

Wij werken op basis van no cure no pay. Als je geen subsidie toegewezen krijgt, betaal je niets. Maar als wij het subsidietraject voor je uit handen nemen, is de kans groot dat je geld krijgt. In dat geval betaal je een percentage van het toegewezen bedrag. Dus in principe kost het jou niets extra’s.

Cursussen in de MAZE Academy

Speciaal voor iedereen die liever zelf een internationale subsidie aanvraagt, maar geen zin heeft in al het uitzoekwerk, hebben wij al onze kennis gebundeld in de MAZE Academy. Wij hebben de volgende cursussen in ons aanbod:

Klik hier voor de actuele prijzen.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag rondom subsidies? Stuur een mail naar secretariaat@maze-subsidies.com