Subsidies voor onderwijs

Stel je voor:
  • Je kan een flinke kwaliteitsslag maken door het schoolteam te professionaliseren …
  • Je barst van de mogelijkheden voor het realiseren en/of optimaliseren van een doorlopende leerlijn …
  • Je kunt extra leerkrachten of docenten inzetten voor het bieden van extra ondersteuning aan leerlingen in kleine groepjes …

… zonder dat het extra tijd kost én zonder het schoolbudget aan te spreken ?

Het is onze missie om goed onderwijs mogelijk te maken voor iedereen. Daar is onder andere geld voor nodig. De weg naar dat geld is niet zo eenvoudig. MAZE is Engels voor doolhof, en dat is precies wat de wereld van subsidies voor het onderwijs soms is.

Laat ons je helpen. Wij verzorgen subsidietrajecten van A tot Z voor het basis-, voortgezet, praktijk- en speciaal onderwijs. Zodat jij tijd overhoudt voor zaken die ertoe doen.

TIP! Ben je benieuwd welke subsidies er momenteel zijn? Wanneer je in aanmerking komt voor een bepaalde subsidie? Of wil je inspiratie waar je subsidies zoal voor inzet? Luister dan naar onze podcast of lees onze blog.

Subsidies voor onderwijs: ons aanbod

Subsidies voor onderwijs

… volledige subsidieaanvraag?

Dat is het mooie, wij werken op basis van no cure no pay. Als je geen subsidie toegewezen krijgt, betaal je niets. Je betaalt ons pas als je de extra financiering binnen hebt.

… subsidie schoolabonnement?

Wil je nooit meer een subsidie missen? Dan is ons subsidie schoolabonnement echt iets voor jou. Je ontvangt eens per kwartaal een uitgebreide analyse met de subsidiekansen die wij zien voor jouw school. Natuurlijk geheel op maat, want elke school heeft een andere visie, wensen en doelen. Het voordeel: het bespaart je een hoop tijd én je mist geen enkele kans meer op extra geld.

Klinkt goed, toch? Dat vonden zij ook:

Een aantal klanten die wij hebben geholpen

Hoe wij Noventa Onderwijs hebben geholpen aan het realiseren van versterken internationalisering op het primair onderwijs

€ 10.000, –

“Sinds drie jaar werkt Noventa Onderwijs in Friesland intensief samen met MAZE Subsidies. De samenwerking verloopt heel prettig en is de afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Meerdere subsidietrajecten, waaronder een internationaliseringtraject, een traject voor bewegingsonderwijs en een traject voor het vrij-roosteren van leerkrachten hebben we de afgelopen jaren in kunnen zetten voor onze leerlingen en medewerkers. Danielle is en werkt nauwgezet, pro-actief en zorgvuldig. Kortom samenwerken met MAZE Subsidies is een echte aanrader.”

Harrie Steenstra Directeur-Bestuurder Noventa Onderwijs

Hoe wij De Kerkuil hebben geholpen aan het realiseren van techniek op het primair onderwijs

€35.100,-

MAZE Subsidies heeft De Kerkuil op weg geholpen in het uitzoeken van de geschikte subsidie bij het programma dat we graag wilden volgen.

Dat bracht ons in overleg met de uitvoerende partij en haalde de werkdruk van het aanvragen, verantwoorden en in de gaten houden van de administratie bij ons weg.

Heel fijn om op deze manier door Danielle te zijn meegenomen!

Hoe wij de Vierambacht hebben geholpen aan het realiseren van ‘iPads en robots ter ondersteuning van leren van 21e -eeuwse vaardigheden’

€50.000,-

“Met de hulp van MAZE Subsidies krijgen de kinderen van basisschool De Vierambacht les in programmeren. Met de educatieve robots hebben we eindeloze mogelijkheden gekregen om de kinderen toe te rusten met skills voor de toekomst. Naast leerzaam is het werken met robots ook gewoon erg leuk.”

Stefan van der Weiden – Directeur de Vierambacht

Onze werkwijze voor onderwijssubsidies

Leg ons je vraagstuk of plannen voor en wij geven vrijblijvend advies over de subsidiemogelijkheden en hoe die bij de visie van jouw school passen. We komen met verrassende opties waar je zelf misschien niet aan gedacht zou hebben.

Zie je het niet zitten om de aanvraag zelf in te dienen? Snappen we! Het kost nou eenmaal veel tijd om door de hele papierwinkel heen te worstelen. Wij helpen je graag met de volledige subsidieaanvraag. We halen de input bij je op, maken een plan en dienen de subsidieaanvraag foutloos in. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle kansen en regels en weten wij precies wat we voor elke subsidie moeten invullen.

P.s. wil je nooit meer een subsidie missen? Dan bevelen we ons subsidie schoolabonnement aan.

Je krijgt subsidie, gefeliciteerd! Maar nu begint het grote werk eigenlijk pas. Je wilt de subsidie achteraf niet terugbetalen. Daarom is een goede verantwoording cruciaal. Wij houden in de gaten of jouw school voldoet aan alle voorwaarden, sturen bij indien nodig en ronden af met een verslag waar je U tegen zegt.

Subsidie aanvragen onderwijs

We zijn benieuwd naar je plannen of heb je een vraag over subsidies? Stuur een mail naar secretariaat@maze-subsidies.com

Als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste deadlines en ontwikkelingen in subsidieland? Meld je hier aan voor de subsidie alert en ontvang één keer per maand een update in je inbox.