Subsidies voor ondernemers

Wat als …

… je ruimte hebt om te werken aan de vitaliteit van je medewerkers?
… je kunstmatige intelligentie (AI) een stap voor bent doordat je investeert in de ontwikkeling van jezelf of je werknemers?
… je de interne infrastructuur kunt versterken met een eigen online academy voor onboarding of andere belangrijke bedrijfsprocessen?

Je bedrijf toekomstbestendig maken kost je als ondernemer doorgaans veel geld. Hoe fijn zou het zijn als je daarvoor financiering krijgt? Van de overheid. Zonder dat het je veel moeite kost en zonder dat je het geld later weer terug moet betalen. Want daar zijn wij voor.

Laat MAZE Subsidies je helpen. MAZE is Engels voor doolhof, en dat is precies wat de wereld van subsidies voor ondernemers soms is. Het is onze missie om persoonlijke en professionele ontwikkeling vanzelfsprekend te maken voor alle zzp’ers en mkb’ers in Nederland. Daarom verzorgen wij subsidietrajecten van A tot Z.

Je kunt onze hulp inschakelen voor verschillende subsidies, waaronder de MDIEU-subsidie en de SLIM-subsidie.

TIP! Meer uitleg over subsidies voor ondernemers hoor je in onze podcast of lees je op onze blog.

Subsidies voor ondernemers: ons aanbod

Zo helpen wij jou aan extra financiering voor jouw onderneming

Leg ons je vraagstuk of plannen voor en wij geven vrijblijvend advies over de subsidiemogelijkheden die aansluiten bij wat jij met je onderneming wilt bereiken. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt.

Je vult zelf de aanvraag in en vergroot de kans dat je de subsidie toegewezen krijgt, omdat je een cursus in de MAZE Academy hebt gevolgd. Onze cursussen zijn kort en bondig en spelen specifiek in op de relevantie voor jou als organisatie of onderwijsinstelling.

Zie je het toch niet zitten om de aanvraag zelf in te dienen? Snappen we! Het kost nou eenmaal tijd om door de papierwinkel heen te worstelen. Wij halen de input bij je op, maken een plan en dienen de subsidieaanvraag foutloos in. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij goed op de hoogte van alle kansen en regels en weten wij precies wat we voor elke subsidie moeten invullen.

Je krijgt subsidie, gefeliciteerd! Maar nu begint het grote werk eigenlijk pas. Je wilt de subsidie achteraf niet terugbetalen. Daarom is een goede verantwoording cruciaal. Wij houden in de gaten of jouw school voldoet aan alle voorwaarden, sturen bij indien nodig en ronden af met een verslag waar je U tegen zegt.

Wat kost dat?

Subsidiehulp van A tot Z

Dat is het mooie, wij werken op basis van no cure no pay. Als je geen subsidie toegewezen krijgt, betaal je niets. Je betaalt ons pas als je de extra financiering binnen hebt.

Cursussen in de MAZE Academy

Speciaal voor iedere ondernemer die liever zelf subsidies aanvraagt, maar geen zin heeft in al het uitzoekwerk, hebben wij al onze kennis gebundeld in de MAZE Academy. Wij hebben de volgende cursussen in ons aanbod:

Klik hier voor de actuele prijzen.

Dit levert het werken met MAZE op

Hoe wij Noventa Onderwijs hebben geholpen aan het realiseren van versterken internationalisering op het primair onderwijs

€ 10.000, –

“Sinds drie jaar werkt Noventa Onderwijs in Friesland intensief samen met MAZE Subsidies. De samenwerking verloopt heel prettig en is de afgelopen jaren zeer succesvol geweest. Meerdere subsidietrajecten, waaronder een internationaliseringtraject, een traject voor bewegingsonderwijs en een traject voor het vrij-roosteren van leerkrachten hebben we de afgelopen jaren in kunnen zetten voor onze leerlingen en medewerkers. Danielle is en werkt nauwgezet, pro-actief en zorgvuldig. Kortom samenwerken met MAZE Subsidies is een echte aanrader.”

Harrie Steenstra Directeur-Bestuurder Noventa Onderwijs

Hoe wij De Kerkuil hebben geholpen aan het realiseren van techniek op het primair onderwijs

€35.100,-

MAZE Subsidies heeft De Kerkuil op weg geholpen in het uitzoeken van de geschikte subsidie bij het programma dat we graag wilden volgen.

Dat bracht ons in overleg met de uitvoerende partij en haalde de werkdruk van het aanvragen, verantwoorden en in de gaten houden van de administratie bij ons weg.

Heel fijn om op deze manier door Danielle te zijn meegenomen!

Hoe wij de Vierambacht hebben geholpen aan het realiseren van ‘iPads en robots ter ondersteuning van leren van 21e -eeuwse vaardigheden’

€50.000,-

“Met de hulp van MAZE Subsidies krijgen de kinderen van basisschool De Vierambacht les in programmeren. Met de educatieve robots hebben we eindeloze mogelijkheden gekregen om de kinderen toe te rusten met skills voor de toekomst. Naast leerzaam is het werken met robots ook gewoon erg leuk.”

Stefan van der Weiden – Directeur de Vierambacht

Subsidie aanvragen voor ondernemers

Heb je een vraag rondom subsidies? Stuur een mail naar secretariaat@maze-subsidies.com