MAZE is een subsidiebureau. Wij zijn gespecialiseerd in het aanvragen en verantwoorden van onderwijssubsidies en helpen scholen in binnen- en buitenland bij de financiering van hun onderwijsdromen. Denk bijvoorbeeld aan professionalisering van docenten, zoals een training differentiatie in de les of denk aan het opzetten van toffe projecten voor leerlingen met robots, maar ook dans of duurzaamheidslessen behoren tot de mogelijkheden. Zoals je kan lezen werken we aan veel verschillende projecten. Als het jou aanspreekt om een belangrijke rol te spelen voor het onderwijsveld in binnen- en buitenland zijn we op zoek naar jou. We werken vooral voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs in Nederland en de Cariben.

Bij MAZE werken wij met een jong, gedreven en ambitieus team. We zijn een groeiend en financieel gezond bedrijf, waar persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

Op dit moment is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken als:

 

Internationale projectleider (24 – 40 uur)

Wat houdt het werk in?

We begeleiden een groot aantal internationale projecten. Dit zijn projecten in het kader van bijvoorbeeld Erasmus Plus, OKP, DEAR en Media & Literacy. Dit zijn Europese regelingen. Wij zoeken een (semi) ervaren projectleider, die deze projecten weet te managen.

Bij aanvang leidt je drie projecten en ondersteun je op een aantal andere projecten. Je bent de externe harde schijf voor deze projectleiders (waar je bij ondersteunt). Zij bellen jou om vragen te stellen zoals: ik wil in plaats van 4 dagen, 6 dagen reizen, kan dat? Ik wil extra personen meenemen naar de meeting, kan dat? In Spanje hebben we x en y toen afgesproken, maar hoe zat dat ook weer precies? Wil je me helpen een mail op te stellen voor de partners? Het project is goedgekeurd, wil je me helpen met het neerzetten van de structuur? In het project is er frictie tussen twee partners, wil je me ondersteunen bij het glad strijken?

Je bent van alle markten thuis en in staat te schakelen van organisatorisch naar inhoudelijk naar individueel niveau en weer terug. Een belangrijke taak, want deze Europese projecten doet men er vaak bij en in de waan van de dag gaat het soms weleens mis en dan zijn ze zo blij dat jij er bent (zijn ze sowieso, alleen op deze momenten nog nèt wat blijer). En nog belangrijker hierbij is dat je dat ook leuk vindt om te doen.

Het idee is dat je door de uitvoering en ondersteuning van deze projecten zicht krijgt wat wel en wat niet kan. Dat je ziet wat wel en wat niet werkt. Deze informatie is van belang, zodat je in de volgende subsidieronde kan starten met het ondersteunen van het schrijven van aanvragen. De bedoeling is dat je in de toekomst zowel schrijft als uitvoert. We verwachten niet dat je dit in een jaar meteen kunt. We verwachten wel dat je hierin groeit en wil groeien.

Je onderhoudt proactief contact met ‘jouw’ projecten. Je haalt er plezier uit net dat ene fonds of die ene subsidie te vinden die precies past op de droom van de school. Het is prima als je nog nooit eerder een subsidie hebt aangevraagd; als je kan schrijven, leergierig bent en er voor 100% voor wil gaan zorgen we samen voor dat je dit gaat leren. Verder houd je het hoofd koel en haal je er plezier uit dat je ontzorgt.

Een typische dag start met het maken van een planning van de dag door jezelf. Vervolgens doe je een mailing eruit naar een project, waarin staat waar iedereen is met de interne afspraken van het project. Hierna heb je een online projectmeeting van een ander project. De notulen werk je meteen uit en stuur je na de meeting toe. Na de lunch hebben we teamoverleg en praten we elkaar bij. Daarna zoek je online tickets voor de meeting in Turkije die je hebt en boek je deze. De rest van de middag werk je aan een interim rapportage. De dag sluit je af door nog een laatste keer je concepttekst door te nemen alvorens je deze ter feedback opstuurt. Het is mogelijk dat je werk onderbroken wordt door telefoontjes van klanten of spoedvragen. Uiteraard zijn er momenten op de dag waarop vragen gesteld kunnen worden.

Dit betekent dat we iemand zoeken die de mentaliteit (en flexibiliteit) heeft om te gaan in de waan van de dag terwijl je aan lopende zaken werkt.

Kan me zo voorstellen dat je misschien denkt: zou ik dit wel kunnen? Als je over de criteria beschikt kom je zeker in aanmerking, vooral als je openstaat om nieuwe dingen te leren. En anders mag je natuurlijk altijd even bellen om je vragen te stellen.

Wie zijn wij?

 • We hebben passie om het onderwijs te verbeteren
 • We werken zowel nationaal als internationaal, in dit geval gaat het om de internationale tak
 • We houden van zelfontwikkeling
 • We helpen scholen met het verwezenlijken van hun onderwijsdromen door passende financiering te zoeken, aan te vragen en te verantwoorden.

Wie ben jij?

 • Je werkt graag zelfstandig en kan snel schakelen
 • Je kan werken op deadlines en werkt heel secuur
 • Je bent in staat projecten snel eigen te maken
 • Je bent proactief en communicatief vaardig
 • Je bent flexibel, leergierig en durft fouten te maken
 • Je hebt zelfinzicht, bent open-minded en bent een aanpakker
 • Je wordt gelukkig van het helpen van het onderwijs
 • Je kan Nederland spreken en schrijven
 • Je kan Engels spreken en schrijven
 • Je kan goed werken met applicaties van Microsoft Office
 • Je komt uit het onderwijs (pré)

Wat doe je zoal op een dag?

 • Klantcontact met ‘jouw’ projecten
 • (interim)rapportages schrijven
 • Vergaderingen leiden
 • Agenda’s opstellen
 • Voortgang in kaart brengen
 • Vragen beantwoorden van projectleiders
 • Bewaken van deadlines
 • Bijdrage leveren aan interne projecten zoals marketing

De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Salaris ligt tussen de 2.750 euro – 4.500 euro afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. De functie is hybride, wat betekent dat je deze deels vanuit huis en deels vanuit kantoor invult.  Tijdens de inwerkperiode werk je dagelijks vanuit kantoor te Hilversum.

Vragen nav deze vacature? Mail Danielle Eerenberg (directeur) danielle@maze-subsidies.com. We ontvangen jouw sollicitatiebrief voorzien van CV graag voor 8 maart 2023 per mail op danielle@maze-subsidies.com.

Meer informatie over onze organisatie vind je verder op deze website.

Published On: februari 21st, 2023 / Categories: Vacatures / Tags: , , /